Terug naar Menu

Ervaar de ultieme culinaire verwennerij bij u thuis met ons exclusieve diner-aan-huis arrangement, speciaal ontworpen voor groepen vanaf 5 personen. Onze getalenteerde chef-kok zal u betoveren met een verrassend menu, samengesteld met de meest verse seizoensgebonden producten. Elk gerecht is doordrenkt met creativiteit en passie, en belooft een onvergetelijke smaakbeleving!

Onze zorgvuldig geselecteerde bijpassende wijnen zullen de culinaire reis naar een hoger niveau tillen en elke gang accentueren. Of het nu gaat om een prive/zakelijke bijeenkomst, een jubileumviering of een speciale gelegenheid, ons diner-aan-huis concept biedt de unieke mogelijkheid om te genieten van restaurantkwaliteit maaltijden in de comfortabele omgeving van uw eigen huis.

Laat ons uw gastheren zijn en geniet van een avond vol smaakvolle verrassingen, verfijning en gezelligheid.

Neem contact met ons op om uw menu op maat samen te stellen en uw culinaire avontuur te plannen. We kijken ernaar uit om uw te verwennen en uw speciale gelegenheid te transformeren in een onvergetelijke gastronomische ervaring!

Prijs per persoon

- 3 gangen €54,95

- 4 gangen €64,95

- 5 gangen €74,95

- 7 gangen €84,95

- 9 gangen €92,95

*foto's ter illustratie

Walking dinner P.P

€ 49,95

Walking dinner P.P

€ 49,95

Walking dinners zijn perfect voor tijdens het borrelen! Ons personeel laat u en uw gasten verbluffen met onze favoriete fine dining gerechten. 

Keuze uit:

- 5 gangen

- 7 gangen 

- 9 gangen

 

De prijs is inclusief personeel dat u zult verwennen met de lekkerste smaken en een leuke uitleg per gerecht. Na bestelling zou er contact opgenomen worden met een ruime keuze aan gerechten waaruit u kunt kiezen. Uiteraad kunt u het ook aan de chef overlaten om u zo te verassen op uw eigen evenement!

Foto's ter illustratie*