Mijn naam is Vincent Boertien. Ik ben een gepassioneerde kok met een grote liefde voor koken en het creëren van heerlijke gerechten. Met trots kan ik zeggen dat ik twee koksopleidingen succesvol heb afgerond en in het bezit ben van certificaten zoals SVH Leermeester, SVH wijn en Sociale Hygiëne.

Mijn droom is om mijn eigen cateringbedrijf op te starten. Ik wil mensen werk uit handen nemen en hen een onvergetelijke culinaire ervaring bezorgen. Of het nu gaat om een diner aan huis, luxe hapjes voor een feestelijke gelegenheid of een uitgebreid buffet voor een groot evenement, ik sta klaar om aan de wensen en behoeften van mijn klanten te voldoen.

Als kok streef ik ernaar om aan de specifieke wensen van mijn klanten te voldoen. Ik luister naar hun behoeften, denk mee over menu-opties en zorg ervoor dat elk evenement op maat wordt samengesteld. Mijn doel is om niet alleen fantastisch eten te leveren, maar ook een geweldige sfeer en een memorabele ervaring te creëren.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor koken met anderen te delen en mensen te verrassen met mijn culinaire creaties. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement, ik ben er klaar voor om de smaakpapillen van mijn klanten te verwennen en hen een onvergetelijke culinaire reis te bezorgen.